יש לנו שאלה לגבי מקרה שקורה מידי פעם בביתנו.
יש לנו כיריים הנמצאות על שיש בחזקת בשרי.
ומידי פעם אנחנו עושים חביתה או כל תבשיל פרווה אחר ומערבבים אותו עם כלי חלבי.
שאלתי היא: אם אני מערבבת עם כף בת יומה תבשיל פרוה ולאחר שעירבבתי (והיא נהיתה חמה) הנחתי בטעות על השיש הבשרי- האם השיש נטרף?
שוב: כך בת יומה בתבשיל פרווה חם על הגז שהונחה על שיש בשרי.
תודה רבה.
תשובה-
לא כיון שאם הכף יבשה, אז יבש ביבש לא עובר טעם.אברהם מלמד